17 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Ia te uită

Santinela (The Sentinel)

Regia: Clark Johnson În rolurile principale: Michael Douglas, Eva Longoria Parker, Kiefer Sutherland Acţiune – 2006

Pete Garrison, agent în Serviciul Secret, i-a salvat viaţa preşedintelui SUA, în urmă cu 20 de ani. Foarte îndrăgit şi respectat de colegii săi, Garrison (Michael Douglas) se ocupă în prezent de securitatea Primei Doamne a Americii. El trăieşte într-o lume aparte, bine ordonată, cu reguli stricte şi proceduri speciale.

Acest univers este zdruncinat de evenimente misterioase. Colegul şi bunul prieten al lui Pete, Charlie Merriweather, îi dă de înţeles că vrea să-i comunice nişte informaţii secrete şi extrem de importante. Charlie nu mai apucă însă să o facă, deoarece este asasinat în locuinţa sa.

Investigaţia este condusă de David Breckinridge, protejatul lui Garrison şi, până de curând, unul dintre bunii săi prieteni. Amiciţia lor este pusă la îndoială de Breckinridge, care îl bănuieşte – în mod eronat – că ar fi amantul fostei sale soţii. Garrison decide să fugă şi să continue investigaţia pe cont propriu, pentru a-l demasca pe adevăratul trădător şi a-i salva viaţa preşedintelui. Filmul a primit pe site-ul de specialitate nota 6,1.

HBO ora 20.00

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS